Kam Kráčí Telekomunikační Sítě 2021, Olomouc

Napsal Matej Pavelka

Studoval jsem Matematicko-fyzikální fakultu a mám doktorát z kvantové chemie. Srdcem jsem fyzik. Miluji rafinované věci, miluji data a mám velkou úctu ke všem síťařům a bezpečákům. Ani nevíte, jak moc mě baví vyvíjet nástroje s celým týmem pro vás.

Vytvořen 17. září 2021

Česko, Olomouc, 2021 listopad

Konference Kam kráčí telekomunikační sítě (KKTS) je nejvlivnější udalostí pro poskytovatele internetu v České republice. Konference se věnuje technologickým novinkám, inovacím při výstavbě sítí, ale i legislativě telekomunikací.
fotografie z konference Lukáš a Matej

Prezentace tímu FLOWCUTTER na tému: Analýza Netflow - nástroj “k obrazu svému”

V prezentaci ve formě otázek a odpovědí Matěj a Lukáš se střídali rolích ISPíka a jeho dodavatele technologie. Diskuzí dospěli k závěru, že nástroj na analýzu netflow musí být rychlý a ohebný. Není jasné předem, kde se problém objeví. A když se hltí linka podpory, je třeba znát odpověď na adhoc dotaz nad Netflow daty okamžitě.

Záznam prezentace - Analýza Netflow - nástroj “k obrazu svému”

záznam prezentace Lukáše a Mateje na youtube.com

Udělejte revoluci ve své analýze Netflow s FLOWCUTTERem

Objevte skryté jevy ve svých velkých datech a ovládněte prostředí Grafany. Vyzkoušejte demo a přihlaste se k odběru našeho newsletteru pro nejnovější aktualizace v oblasti netflow a detekce anomálií.
FLOWCUTTER
NÁSTROJ „K OBRAZU SVÉMU“

Mohlo by Vás zajímat…