Peering Days 2024, Krakow

Napsal Matej Pavelka

Napsáno 30. března 2024

Polsko, Krakow, 2024 březen

Peering Days je jedna z nejlepších mezinárodní konferencí odborníků zaměřená na síťové inženýry, peeringové koordinátory, poskytovatele internetových služeb, administrátory cloudů a provozovatele datových center v regionu střední a východní Evropy.

S FLOWCUTTER jsme se připojili k veletrhu nejen jako návštevníci ale i ako přednášející.

Sdíleli jsme své myšlenky v přednášce na téma: Root cause analysis – benefits of having Flow data right beside SNMP / Streaming telemetry

fotografie z konference Peering Days, 2024

Byli jsme příjemně překvapeni, když jsme zaznamenali velký zájem polských poskytovatelů o analýzu flow dat. Místní ISP si uvědomují, že flow data nejsou jen povinný důkazní materiál, ale že z nich mohou čerpat cenné informace.

SNMP metriky jsou užitečné a hrají klíčovou roli v monitorování síťové infrastruktury. Avšak v mnoha situacích, kdy technici nebo administrátoři ISP hledají příčinu problémů v síti, jsou netflow data nejlepším nástrojem.

Flow data umožňují poskytovatelům detailní vhled do síťového provozu a efektivní řešení problémů. Jsou nepostradatelná pro optimalizaci výkonu a bezpečnosti sítě.

fotografie z konference Peering Days, 2024

Tento rostoucí zájem o pokročilé analytické nástroje ukazuje, že poskytovatelé v regionu střední a východní Evropy jsou připraveni investovat do moderních technologií pro zlepšení svých služeb. Takové investice nejen zvyšují kvalitu služeb, ale také pomáhají poskytovatelům lépe reagovat na potřeby zákazníků a nové výzvy v oblasti kybernetické bezpečnosti.

Na podzim 2024 se chystáme znovu do Polska!

Udělejte revoluci ve své analýze Netflow s FLOWCUTTERem

Objevte skryté jevy ve svých velkých datech a ovládněte prostředí Grafany. Vyzkoušejte demo a přihlaste se k odběru našeho newsletteru pro nejnovější aktualizace v oblasti netflow a detekce anomálií.
FLOWCUTTER
NÁSTROJ „K OBRAZU SVÉMU“

Mohlo by vás zajímat…