Madrid Tech Show 2022

Napsal Juraj Valuch

Studoval jsem architekturu. Každý, kdo mě pozná, ví, že jsem velmi zvědavý. Srdcem jsem umělec a nadšenec do technologií. Ve FLOWCUTTERu jsem objevil úplně novou dimenzi "co znamená připojení a data". Dlouhodobě působím v oblasti základního uměleckého školství. Mám respekt před každým, kdo se nebojí vrátit několik kroků zpět.

Vytvořen 16. října 2022

Španělsko, Madrid, 2022 říjen

Madrid Tech Show je expozice, kybernetické bezpečnosti, cloudových řešení, velkých dat, umělé inteligence, datových center, elektronického obchodování a digitálního marketingu. Je míněna jako referenční bod pro manažery i profesionály v oboru.
S FLOWCUTTER jsme se připojili k veletrhu jako návštevníci. Užili jsme si mnoho zajímavých rozhovorů s profesionály především v oblasti kybernetické bezpečnosti. Užitečná byla také diskuse s úspěšnými podnikateli o rozvoji podnikání.

Udělejte revoluci ve své analýze Netflow s FLOWCUTTERem

Objevte skryté jevy ve svých velkých datech a ovládněte prostředí Grafany. Vyzkoušejte demo a přihlaste se k odběru našeho newsletteru pro nejnovější aktualizace v oblasti netflow a detekce anomálií.
FLOWCUTTER
NÁSTROJ „K OBRAZU SVÉMU“

Mohlo by Vás zajímat…